Δευ/Τετ 09:00 - 17:00, Τρι/Πεμ/Παρ 09:00 - 19:00 & Σαβ 10:00 - 14:00 210 80 62 668
Αρχική / Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο

Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο

Αναχωρήσεις: Νοέμβριος 2018 - Μάρτιος 2019Πληροφορίες Πακέτου

Πρόγραμμα
ΜΕΡΑ
Αεροδρόμιο - Δελχί

Πτήση για το Δελχί µέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα.

ΜΕΡΑ
Δελχί

Άφιξη στο Δελχί, συνάντηση µε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ελεύθερος χρόνος ως το μεσημέρι. Ακολουθεί ξενάγηση σε μια πόλη που μοιάζει σαν ολόκληρη χώρα, τόσο από πληθυσμιακής απόψεως (έχει περισσότερους ανθρώπους από ολόκληρη την Αυστραλία) όσο και από την άποψη της πυκνότητας και ποικιλομορφίας των προσφερόμενων ερεθισμάτων και εμπειριών. Ξεκινάμε με το Παλιό Δελχί, όπου θα δούμε το Ραζγκάτ, το μέρος όπου έγινε η καύση της σορού του Μαχάτµα Γκάντι. Συνεχίζουμε µε το «Κόκκινο Φρούριο», πρώην αυτοκρατορική κατοικία που σήμερα στεγάζει μουσεία και πολιτιστικούς χώρους. Έχει µήκος 2 χλµ. και ύψος 18 µέτρα, κτίστηκε µεταξύ 1638 και 1648 και κάθε χρόνο την ηµέρα της ανεξαρτησίας της Ινδίας υψώνεται η σηµαία από τον πρωθυπουργό. Καταλήγουμε στο μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας, το Τζαμά Μασίντ. Σειρά έχει το Νέο Δελχί, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Λεωφόρο Ραζ Παθ, στα όρια μεταξύ των δύο τμημάτων της πόλης, µε τα κυβερνητικά κτίρια, την Πύλη της Ινδίας (μνημείο των πεσόντων του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου), το Κοινοβούλιο, τον τάφο του Χουμαγιούν και τον επιβλητικό μιναρέ Κουτούμπ Μινάρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ
Δελχί - Τζαϊπούρ (265 χλμ. 6 ώρες)

Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την «Ροζ Πόλη», όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η Τζαϊπούρ. Άφιξη το απόγευμα, έπειτα από 6ωρη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη πεζή. Βόλτα στους γραφικούς δρόμους της πρωτεύουσας του Rajasthan, όπου τα λεωφορεία προσπερνούν φορτωμένες καμήλες, τα ρίκσο καθυστερούν τα μηχανάκια, τα ποδήλατα-ταξί ψάχνουν ενεργητικά ανάμεσα στους πεζούς για πελατεία…

ΜΕΡΑ
Τζαϊπούρ

Πρωινό και ξεκινάμε ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε πρώτα το παραμυθένιο φρούριο Άμπερ, µε το χαρακτηριστικό κεχριμπαρένιο χρώμα του και την παγκόσμια φήμη του. Κατασκευάστηκε από τον Μαχαραγιά Μανσίνγκ το 17ο αιώνα και τα τείχη του εκτείνονται σε μεγάλη απόσταση πάνω στους γύρω λόφους. Θα ανέβουμε στην κορυφή είτε με ελέφαντες είτε με τζιπ και εκεί θα περιηγηθούμε στους διαδρόμους και στα πολλά δωμάτιά του µε τις εκπληκτικές παραδοσιακές τοιχογραφίες και πολύτιμες πέτρες - και βέβαια στο πιο εντυπωσιακό δωμάτιο µε τους καθρέφτες. Επόμενη στάση για επίσκεψη στο Χαβά Μαχάλ - γνωστό ως «παλάτι των ανέμων» - με τη χαρακτηριστική πρόσοψη. Θα συνεχίσουμε νωρίς το απόγευμα µε το Παλάτι του Μαχαραγιά, ένα θαυμάσιο συγκρότημα μικρότερων παλατιών, κήπων, μουσείων και εκθεμάτων, και θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με το αστεροσκοπείο Τζαντάρ.

ΜΕΡΑ
Τζαϊπούρ - Φατεχπούρ Σικρί - Άγκρα (235 χλμ., 6 ώρες περίπου)

Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την υπέροχη Άγκρα των πολιτιστικών θησαυρών. Ένα από τα τρία πιο σημαντικά αξιοθέατά της, το Φατεχπούρ Σικρί, την κόκκινη «πόλη» µε τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε µόλις 14 χρόνια µετά την ίδρυσή της, θα το επισκεφθούμε καθ’ οδόν. Άφιξη στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ
Άγκρα - Δελχί (203 χλμ. 4 ώρες)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε μια μέρα του ταξιδιού μας αφιερωμένη στα άλλα δύο από την τριάδα των αξιοθέατων της Άγκρα που αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ανεκτίμητοι πολιτιστικοί θησαυροί από την UNESCO. Πρώτα το θεσπέσιο Ταζ Μαχάλ, ένα μαυσωλείο που χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σαχ Τζαχάν στη μνήμη της γυναίκας του στα μέσα του 17ου αιώνα - «ένα ποίημα αγάπης που γράφτηκε με πέτρα», το έχουν χαρακτηρίσει έμπειροι ταξιδευτές. Το τρίτο και τελευταίο σπουδαίο αξιοθέατο είναι το Κόκκινο Φρούριο, µε τείχη ύψους 20 μέτρων, παλιά αυτοκρατορική κατοικία ως το 17ο αιώνα, οπότε η πρωτεύουσα μετακινήθηκε από την Άγκρα στο Δελχί. Αναχώρηση από την Άγκρα και μετάβαση στο Δελχί για την τελευταία μας διανυκτέρευση στην Ινδία.

ΜΕΡΑ
Ημέρα 7η-8η: Δελχί - Ελλάδα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής μας με άφιξη το απόγευμα.

ΜΕΡΑ
Ημέρα 7η-8η: Δελχί - Ελλάδα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής μας με άφιξη το απόγευμα.

ΠεριλαμβάνονταιΠεριλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την «Turkish Airlines» μέσω Κων/πολης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τις «Qatar» και «Emirates», «Etihad» (με τις ανάλογες επιβαρύνσεις)
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*- 5* κατ’ επιλογή. Δυνατότητα και για 3* ξενοδοχεία
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία (επιβάρυνση ημιδιατροφής 60 € για τα 3*, 105 € για τα 4*, 125 € για τα 5*)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Διόδια, πάρκινγκ και τοπικοί φόροι
 • Ανάβαση με ελέφαντα στο φρούριο Αμπέρ (εναλλακτικά ανάβαση με τζιπ)
 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
 • Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φάκελος με πληροφορίες για τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτεςΔεν Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικοί φόροι και επίναυλοι καυσίμων περίπου 270 € από Αθήνα και 250 € από Θεσσαλονίκη
 • Βίζα Ινδίας 
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενοΧρησιμες Πληροφοριες

Ατομικό Οργανωμένο Ταξίδι

Eγγυημένες αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων
Με αγγλόφωνο ξεναγό

Παρατηρήσεις:

 • Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο
 • Το check in /check out στα ξενοδοχεία είναι στις 12:00 μμ. Στην Ινδία δεν υπάρχει σταθερή σχέση απόστασης και διάρκειας ταξιδιού. Αυτή εξαρτάται από την κατάσταση των δρόμων και την κυκλοφορία.
Τιμές


Kόστος κατ' άτομο

Διάρκεια

2κλινο*

2κλινο**

Delhi: Africa Avenue/Tavisha 3*
Jaipur: Libra 3*
Agra: Regal Vista 3

7 ηµέρες
5 νύχτες

845 €

785 €

Delhi: Radisson Dwarka 4*
Jaipur: Clarks 4*
Agra: Four Points Sheraton 4*/
Ramada 4* / Holiday Inn 4*

7 ηµέρες
5 νύχτες

945 €

885 €

Delhi: Meridien 5* / The Park 5*
Jaipur: Hilton 5*
Agra: Radisson 5*

7 ηµέρες
5 νύχτες

1055 €

995 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

*Τιμή με ελάχιστη συμμετοχή 2-3 ατόμων  **Τιμή με ελάχιστη συμμετοχή 4-6 ατόμων
Οι τιμές δεν ισχύουν για τη περίοδο 21/12 - 5/17 ημέρες / 5 νύχτες Από 785€ ανά άτομο
Κρατήσεις:

Δέχομαι να αποστείλω τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more